2021!

on

Beste corsobouwers,


Zoals de meesten van jullie weten, is buurtschap Laarheide volop bezig om haar nieuwe bouwplaats klaar te maken.​ Dit gaat hen voor dit aanstaande corsobouwseizoen nog niet helemaal lukken, zodat het niet mogelijk is een volledige corsotent te zetten. De buurtschap​ heeft samen met de gemeente Zundert verschillende andere mogelijkheden bekeken en is daarbij uiteindelijk samen tot het volgende besluit gekomen.
Op de nieuwe bouwplaats zal het wel mogelijk zijn om een kleinere tent neer te zetten. Het is in deze tent niet mogelijk laswerkzaamheden uit te voeren. Daarom is buurtschap Laarheide in gesprek gegaan met buurtschap Poteind, die een paar jaar geleden een grote loods heeft neergezet op Beekzicht.
Samen zijn wij tot een overeenstemming gekomen om samen in 1 loods ieder onze eigen corso creatie te maken.​ Buurtschap Poteind zal het middengedeelte van hun loods in gebruik nemen om hun corso creatie te maken; Buurtschap Laarheide zal het linker gedeelte van de loods gebruiken om hun corso creatie te lassen en vorm te geven.​ Het plakken en tikken zal vervolgens plaatsvinden in de gehuurde kleinere tent op de nieuwe bouwplek aan de Meirseweg.
Buurtschap Laarheide wil buurtschap Poteind alvast heel erg bedanken voor hun gastvrijheid en de mogelijkheid die zij onze buurtschap bieden om zo toch met corso 2021 mee te doen.
Wij gaan er een mooie samenwerking van maken! Graag zien we jullie op de Poteind bouwplaats.

Laarheide bouwt dit jaar een alternatief ontwerp van Harry van den Broek, want corso gaat nooit uit ons hart!

Bestuur Buurtschap Poteind
Bestuur Buurtschap Laarheide.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s